Μειώνει τη διαφορά ο Stenson

Μπορεί ο Tiger Woods να βρίσκεται μία ανάσα από τον όγδοο τίτλο του στο WGC-Bridgestone που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Akron του Ohio, ωστόσο την παράσταση στον τρίτο γύρο του τουρνουά «έκλεψε» ο Σουηδός Henrik Stenson που με τρία κάτω από το par (67) ανέβηκε στην δεύτερη θέση και πλέον απειλεί τον Αμερικανό.

Ο Stenson είχε συνολικά 5 birdies, 11 pars και 2 bogeys, έχοντας αρκετά προβλήματα από την τρύπα νούμερο τέσσερα μέχρι την τρύπα νούμερο οκτώ. Από εκεί και πέρα βρήκε ρυθμό και πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση.

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί ο Αμερικανός Jason Dufner που αν και είχε τα ίδια  προβλήματα με τον Stenson στην αρχή, ειδικά στην τρύπα νούμερο πέντε, όπου έκανε και το μοναδικό double bogey στο γύρο, κατάφερε με 7 birdies, 8 pars και 2 bogeys να πιάσει την τρίτη θέση έχοντας συνολικά 203 strokes, ένα περισσότερο από τον Σουηδό και οκτώ από τον Tiger Woods.

Όσο για το μεγάλο φαβορί του τουρνουά στον τρίτο γύρο έκανε ένα πολύ πιο ήρεμο παιχνίδι, έχοντας δύο κάτω από το par (68) διατηρώντας πάντα την απόσταση από τους διώκτες του. Αναλυτικά είχε 5 birdies, 10 par και 3 bogeys. Ωστόσο αξίζει να δείτε στο παρακάτω video με τα highlights του τρίτου γύρο το birdie του Αμερικανού στην τρύπα νούμερο 13 το οποίο ήταν εξαιρετικό!

Ο 37χρονος παραμένει στην πρώτη θέση έχοντας 195 strokes και απομένει ένα μόνο γύρος για να δει αν θα μπορέσει να κατακτήσει το όγδοο τίτλο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Έχασε έδαφος ο Bradley

Ο περσινός νικητής του WGC-Bridgestone Keegan Bradley, αν και βρέθηκε στην δεύτερη θέση μετά το τέλος του δεύτερου γύρο, στον τρίτο έκανε ένα καταστροφικό παιχνίδι χάνοντας σημαντικό έδαφος για τη διεκδίκηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου.

Συνολικά είχε 1 eagle, 1 birdie, 12 pars και 4 bogeys, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα στην αρχή, αλλά και στο τέλος, ειδικά στις τρύπες 16 και 18 όπου έκανε δύο μαζεμένα bogeys ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του με ένα πάνω από το par (71) έχοντας συνολικά 205 strokes δέκα περισσότερα από τον Woods.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τέταρτο γύρο όπου θα ξεκαθαρίσει ο νικητής το τουρνουά κι αυτός ο οποίος θα εισπράξει το ποσό του 1,500,000 δολαρίων!