Κανόε Καγιάκ – Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών που διεξήχθη στην Κλείσοβα. Η πολύ σημαντική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κανόνε Καγιάκ με τη συνεργασία του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Στο Πρωτάθλημα πήραν μέρος 251 αθλητές(!) από συνολικά 17 σωματεία, οι οποίοι συνοδευόντουσαν από 300 συνοδούς, προπονητές, αλλά και από τις οικογένειες τους.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανιών που συγκέντρωσε 211 βαθμούς, ενώ ακολούθησε ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου-Τροιζηνίας με 205 βαθμούς, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγιπτιωτών (151 βαθμοί), ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (150,5 βαθμοί) και ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας (145,5 βαθμοί).

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Κατσιούλης, η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Τριανταφύλλου, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου κ.Δημήτρης Κοταντάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Καλτσούλας ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου κ. Βασίλειος Λουκόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Αλέκος Μαστρανδρέου, και ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας κ. Ευάγγελος Μπάκας κ.α.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Νικολόπουλος, στο λόγο του, τόνισε την ιδιαίτερη συμβολή του Δήμου της Ι.Π.Μεσολογγίου και του Ν.Ο.Μεσολογγίου για την επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και την ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη της διοργάνωσης και στο μέλλον, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός βάλλεται ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής συγκυρίας στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών 

Δείτε την τελική βαθμολογία των αγώνων