Ιππασία – LGCT: Τα βλέμματα στο Λονδίνο

Στο Syon Park, κοντά στον ποταμό Τάμεση και τους παγκοσμίου φήμης Kew Gardens στο δυτικό Λονδίνο θα διεξαχθεί η 11η σειρά της σεζόν. Θυμίζουμε ότι πέρσι, το Λονδίνο αποδείχθηκε ένα κομβικό σημείο στη σεζόν για τον Brash, καθώς έφτασε τις τρεις νίκες με τον Hello Sanctos, ανοίγοντας το δρόμο προς την κορυφή.

Το Λονδίνο μπορεί να παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία. Με 5 σειρές να απομένουν, οι μεγάλοι διεκδικητές του τίτλου θα παλέψουν για τον κάθε πολύτιμο βαθμό. Η μάχη για το πρωτάθλημα έχει φτάσει σε ένα δραματικό σημείο στη σεζόν καθώς η πρωτοπόρος, η Luciana Diniz είναι μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από τον Brash που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στο London Grand Prix.

Ο Brash (Hello Sanctos), θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ κερδίζοντας το Grand Prix αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία της σεζόν. Το παρών θα δώσει και μία σειρά μεγάλων ονομάτων, όπως ο Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani (Κατάρ), ο Σουηδός Rolf-Göran Bengtsson και ο Γερμανός Christian Ahlmann.

Η Γερμανία θα εκπροσωπηθεί και από τους Ludger Beerbaum, Daniel Deusser, Marcus Ehning και Meredith Michaels-Beerbaum ενώ στη λίστα των μεγάλων ονομάτων περιλαμβάνεται η δύο φορές πρωταθλήτρια Edwina Tops-Alexander από την Αυστραλία, ο Βέλγος Gregory Wathelet, ο οποίος κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στο Chantilly αλλά και η Γαλλίδα Pénélope Leprevost.