Ιππασία – Athina Onassis Horse Show: O Kutscher νίκησε Moya και Zanotelli

Το Longines Athina Onassis Horse Show διεξήχθη για δεύτερη φορά στη διάσημη παραλία Pampelonne του Ramatuelle, στη χερσόνησο του Saint-Tropez.

μετά από αρκετά χρόνια διεξαγωγής στη Βραζιλία. Η ετήσια διοργάνωση για άλλη μία φορά αποτέλεσε την ευκαιρία να συγκεντρωθούν οι καλύτεροι ιππείς από όλα τα μέρη του κόσμου και να αναμετρηθούν σε έναν αγώνα κατηγορίας 5 αστέρων, όπου στον δεύτερο γύρο σημειώθηκαν 8 άπταιστες διαδρομές, από συνολικά 12 ιππείς.

Ο Zanotelli (Zerlin M) ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 44,77 δευτερόλεπτα, ενώ ο Kutscher σταμάτησε το χρονόμετρο στα 44,47. Ο Moya (Carlo 273) ήταν ο προτελευταίος που αγωνίστηκε και παρά την καλή του προσπάθεια αποδείχθηκε πιο αργός του Γερμανού για ένα δέκατο του δευτερολέπτου με αποτέλεσμα να πάρει τη 2η θέση.

Η Αμερικανίδα Laura Kraut (Deauville S), η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κατετάγη 4η με 46,76 δευτερόλεπτα, ενώ ο κορυφαίος από πλευράς Γαλλίας ήταν ο Timothee Anciaume (Olympique Libellule).

Ο Αργεντινός Jose Maria Larocca πήρε τη νίκη στον αγώνα που προηγήθηκε με εμπόδια ύψους 1,5 μέτρου. Ο Larocca (GDE Matrix) είχε μία από τις 6 διπλές άπταιστες διαδρομές με επίδοση 35,24 δευτερόλεπτα στο jump-off, ενώ δεύτερος κατετάγη ο Sheik Ali Bin Khalid Al Thani (Anyway II) από το Κατάρ, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στα 35,61, με τον συμπατριώτη του, Bassem Hassan Mohammed (The Toymaker) να παίρνει την 3η θέση.