Θαλάσσιο σκι – Στα Ιωάννινα το Πρωτάθλημα Ευρώπης &Αφρικής

Στο Πρωτάθληµα Ευρώπης & Αφρικής που θα πραγµατοποιηθεί στα Ιωάννινα από 4 εως 8 Σεπτεµβρίου, δήλωσαν ήδη συµµετοχή δύο Παγκόσµιοι πρωταθλητές θαλασσίου σκι από την Λευκορωσία.

Η Natalia Berdnikava (Νατάλια Βερντικάβα) ψηφίστηκε από την ∆ιεθνή Οµοσπονδία θαλασσίου ως η καλύτερη αθλήτρια του 2012. Είναι επίσης κάτοχος του Παγκοσµίου ρεκόρ στο άλµα γυναικών µε 58,60 µέτρα και 1η στην παγκόσµια κατάταξη στα αγωνίσµατα του άλµατος και των φιγουρών.

Ο Aliaksei Zharnasek (Αλιακσέι Ζάρνασεκ) είναι κάτοχος του παγκοσµίου ρεκόρ στο αγώνισµα των φιγουρών ανδρών µε 12570 βαθµούς και 1ος στην παγκόσµια κατάταξη του ιδίου αγωνίσµατος. Οι δύο αυτοί πρωταθλητές προπονούνται συστηµατικά την στιγµή αυτή στις ΗΠΑ και θα είναι στο Πρωτάθληµα πανέτοιµοι για να διεκδικήσουν µία ακόµα νίκη.

Στο πρωτάθληµα, η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για τους θεατές, κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, happenings και επιδείξεις.

Χορηγοί των Αγώνων είναι το Ξενοδοχείο GRAND SERAI, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και τα νερά ΖΑΓΟΡΙ. Υποστηρικτές των αγώνων είναι οι εταιρίες ANGRY PARROT, η εταιρεία αθλητικών WATER ACTION, τα λιπαντικά CPOil, η εταιρεία security BOUSSIS, τα κρασιά ΚΑΤΩΓΙ και η εταιρεία µεταφορών ΝΙΚΑΣ-ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ. Χορηγοί Επικοινωνίας των Αγώνων είναι ο Επαγγελµατικός Οδηγός Ιωαννίνων, ο ραδιοφωνικός σταθµός Epirus 24 και Ioannina 24, ο Ioannina OUT και το περιοδικό PressTease.

Από το Γραφείο Τύπου του Πρωταθλήµατος Θαλασσίου σκι Ευρώπης & Αφρικής