Η Toulouse στην Αθήνα σε αγώνα επίδειξης!

Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του Γαλλικού ράγκμπι, αλλά και της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά οι φίλοι-και όχι μόνο-του αθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (2/8) στο Δημοτικό γήπεδο Κρυονερίου.

Ο λόγος για την Toulouse μία ομάδα με 19 πρωταθλήματα Γαλλίας και τέσσερα Heineken Cup (κάτι σαν το Τσάμπιονς Λιγκ), η οποία θα αγωνιστεί σε αγώνα επίδειξης, απέναντι στην Μικτή Ελλήνων.

Στόχος αυτού του αγώνα είναι να γνωρίσουν οι φίλοι του αθλητισμού, το άθλημα του ράγκμπι που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης και φυσικά στην Αμερική με το γνωστό σε όλους μας NFL.

«Θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες που αγαπούν τον αθλητισμό να δουν μια τόσο μεγάλη ομάδα σε μία αναμέτρηση επίδειξης κόντρα σε Έλληνες παίκτες», δήλωσε στο othersportsnews.gr ο Γιώργος Τσατσαρώνης, αρχηγός των Athens Rugby Club.

Από το σύλλογο της Toulouse έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες του ευρωπαϊκού ράγκμπι όπως ο Henri Brocan (σημερινός προπονητής της Albi), ο Philippe Rouge Thomas (μέλος της εποπτικής ομάδας του Stade), ο Jerome Sieurac (φιναλίστ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 199 και Γαλλίας το 2000 με την Colommiers).

Η αναμέτρηση που γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής και το othersportsnews.gr θα βρεθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Κρυονερίου για να σας μεταφέρει τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις πρωταγωνιστών.