Δεν τα κατάφεραν Παΐζη και Βάχλα

Ακόμα δύο αποκλεισμούς γνώρισε η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Το πρωί, στη σπάθη γυναικών Μαρίνα Παΐζη και Ζωή Βάχλα ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση από τους ομίλους.

Η Βάχλα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον ένατο όμιλο κάνοντας μία νίκη, απέναντι στην Tse Hui Felicia Yam (Σιγκαπούρη) με 5/3, αλλά και τέσσερις ήττες κόντρα στις Gabriella Page (Καναδάς) με 2/5, Rossella Gregorio (Ιταλία) με 0/5, Bianca Pascu (Ρουμανία) με 2/5 και Jenny In Sui Ho (Χονγκ- Κονγκ) με 2/5.

Από την πλευρά της η Μαρίνα Παΐζη έκανε με τη σειρά της ο, τι καλύτερο μπορούσε στον 13ο όμιλο αλλά κι αυτή έμεινε εκτός διοργάνωσης. Όπως και η Βάχλα έτσι κι η Παΐζη έκανε μία νίκη στην αναμέτρησή της με την Ισπανίδα Lucia Portugues-Martin με 5/1, αλλά και τέσσερις ήττες απέναντι στις Aida Alasgarova (Αζερμπαϊτζάν) με 4/5, Vanessa Infante (Μεξικό) με 3/5, Anna Marton (Ουγγαρία) με 2/5 και Olena Voronina (Ουκρανία) με 3/5.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το απόγευμα ρίχνονται στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  και οι Κοντοχρηστόπουλος, Νάκης και Τεληπορανίδης στο ξίφος ασκήσεως.