Γυμναστική – Ώρες αγωνίας για την Tsvetelina

Σόφια, Βουλγαρία— Tsvetelina Stoyanova και θεράποντες ιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 21χρονη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία την περασμένη Τρίτη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Η Stoyanova παραμένει σε κώμα και οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες όπως αναφέρουν και τα βουλγαρικά ΜΜΕ. Χθες το απόγευμα η κατάσταση της 21χρονης έδειξε σημάδια σταθεροποίησης, όμως το βράδυ υπήρξε νέα επιδείνωση.

«Η ασθενής έχει σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες, στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στη σπονδυλική στήλη. Η κατάστασή της παραμένει αρκετά σοβαρή», τόνισαν νωρίς το πρωί οι ιατροί του νοσοκομείου Πιρόγκοφ.

Την ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτιας της πτώσης, με την περίπτωση της απόπειρας αυτοκτονίας να φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο. Χθες βράδυ συγγενείς της Stoyanova δήλωσαν στο κρατικό ραδιόφωνο της Βουλγαρίας (BNR) ότι η 21χρονη το τελευταίο διάστημα υπέφερε από κατάθλιψη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες από τη Σόφια κάνουν λόγο ότι η αστυνομία δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα που να ενισχύει την συγκεκριμένη εκδοχή, ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

#prayfortsvetelina

Το twitter έχει γεμίσει από μηνύματα συμπαράστασης απ’ όλο τον αθλητικό-και όχι μόνο-κόσμο με την ευχή οτι η 21χρονη θα βγει ζωντανή απ’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

https://twitter.com/LowKeyMiaa/status/743003510397149184

Our thoughts are with you, Tsvetelina Stoyanova #TeamBulgaria pic.twitter.com/7cft6mLiZy

— FIG (@gymnastics) June 15, 2016