Γυμναστική – Στεφανία Μήτσανα: «Να ανεβάσουμε ψηλά την Ελλάδα»

Η Στεφανία Μήτσανα είναι ένα ακόμη κομμάτι από την καλοκουρδισμένη μηχανή του ανσάμπλ. Η ταλαντούχα γυμνάστρια το Σάββατο (27.09) θα πατήσει, μαζί με τα άλλα τέσσερα κορίτσια, στο ταπί του Ιzmir Halkapinar Sports Hall στην πρώτη της συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ενθουσιασμένη, αλλά και συνειδητοποιημένη γι΄αυτό που θα συμβεί. Η σκληρή προετοιμασία, οι συνεχόμενες προπονήσεις, αλλά και οι συμμετοχές σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις της έχουν δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Η 16χρονη (τέταρτη στη φώτο), λίγο πριν την αναχώρησή της έκανε δηλώσεις στο othersportsnews.gr.

«Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Όλο αυτόν τον καιρό δουλεύαμε με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τώρα έφτασε η ώρα και η στιγμή που ετοιμάζουμε βαλίτσες», θα μας πει.

Ωστόσο, όπως λέει και πιο κάτω η σημερινή ημέρα είναι σημαδιακή για την Εθνική ομάδα του ανσάμπλ.

«Σαν σήμερα (23.09) κλείνουμε ένα χρόνο ως ομάδα και με τις σταθερές προηγούμενες εμφανίσεις είμαστε πιο αισιόδοξες για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να είναι μια θέση στην οκτάδα ή ένα δυναμικό και καλό πρόγραμμα που θα προσφέρει ικανοποίηση τόσο στους εαυτούς μας όσο και στις προπονήτριες μας. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε ψηλά την Ελλάδα και να δείξουμε στον κόσμο τι αξίζουμε. Έχουμε φτάσει στην πηγή τώρα πρέπει να πιούμε το νερό»