Γυμναστική – Σταυρούλα Σαμαρά: «Στον επόμενο αγώνα ακόμα πιο έτοιμες»

Μόσχα, Ρωσία— Την πεποίθησή της ότι η εθνική ομάδα του ανσάμπλ θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στον επόμενο αγώνα εξέφρασε στο OSN η Σταυρούλα Σαμαρά λίγες ώρες μετά από την ολοκλήρωση του Alina Cup στη Μόσχα. Η Σαμαρά τόνισε ότι η ομάδα έχει υποστεί αλλαγές τόσο στο προπονητικό τιμ, όσο και στο πρόγραμμα με τις 6 κορύνες/ 2 στεφάνια ωστόσο η ίδια φαίνεται αισιόδοξη για τη συνέχεια.

«Αγωνιστηκαμε στον πρώτο επίσημο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Στουτγάρδη. Στην ομάδα υπήρξαν ορισμένες αλλαγές στο προπονητικό τιμ, στη σύνθεση της ομάδας αλλά και στη σύνθεση των προγραμμάτων.

Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο με καινούργια προπονήτρια, την κυρία Ιρίνα Ιλίεβα και δύο καινούργιες αθλήτριες την 16χρονη Χρύσα Μουτάφη, αλλά και τη 18χρονη Ιωάννα Αναγνωστοπούλου.

Στο Grand Prix της Μόσχας ήταν πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινούριου μας προγράμματος στις 6 κορύνες/ 2 στεφάνια, όπου έχει γίνει αλλαγή της μουσικής με το ορχηστρικό κομμάτι του Μανώλη Χιώτη, ενώ και στις 5 κορδέλες κάναμε κάποιες αλλαγές που θεώρησε η προπονήτρια μας, κυρία Ιλιεβα, ότι είναι απαραίτητες.

Η εντατική και ουσιαστική προπόνηση ξεκίνησε από τη στιγμή που πήγαμε στη Βουλγαρία για προετοιμασία, πριν από 3 εβδομάδες, οπότε για το τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορώ να πω ότι αν συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη, συγκέντρωση και χωρίς να αποπροσανατολιζόμαστε από το στόχο μας πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμες».