Γυμναστική – Σταυρούλα Σαμαρά: «Με ακόμα υψηλότερους στόχους στο Ρίο»

Χολόν, Ισραήλ— Ικανοποιημένη εμφανίστηκε με δηλώσεις της στο OSN η Σταυρούλα Σαμαρά αμέσως μετά την προσπάθεια της εθνική μας ομάδας ανσάμπλ και την 8η θέση που κατέλαβαν τα κορίτσια της Ιρίνα Ιλίεβα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χολόν.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε λόγο για έναν δυνατό αγώνα, αφού συμμετείχαν όλες οι ομάδες που θα βρεθούν σε 50 ημέρες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την 8η θέση να είναι ικανοποιητική, αν και πιστεύει ότι η εθνική μας ομάδα θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ δυνατός με αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό δεδομένο ότι συμμετείχαν όλες οι ομάδες της Ευρώπης που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Πάντα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που γίνεται εν όψει ολυμπιακής χρονιάς είναι απαιτητικό διότι όλες οι χώρες θέτουν ψηλά τον πήχη . Η 8 η θέση για εμάς ήταν αρκετά ικανοποιητική, αλλά θεωρούμε ότι ήταν εφικτή και μια υψηλότερη θέση στην κατάταξη. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε κανονικά βάζοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για το Ριο».