Γκολφ – Sony Open (R4): Δραματικό φινάλε, ο Gomez νικητής

Χονολουλού, Χαβάη-– Μετά από μια δραματική μονομαχία μεταξύ του Fabian Gomaez και του Brandt Snedeker στο playoff, ο τίτλος του Sony Open πέρασε στα χέρια του πρώτου, ο οποίος επικράτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τουρνουά PGA Tour.

Ο Gomez έκανε έναν εκπληκτικό τέταρτο γύρο έχοντας την καλύτερη επίδοση με 8 under-par και με σύνολο -20 ολοκλήρωσε το τουρνουά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην κορυφή όμως δεν ήταν μόνος καθώς τον ακολούθησε και ο φορμαρισμένος στα τελευταία τουρνουά Brandt Snedeker, ο οποίος όμως είχε μόλις 4 under-par σε μια ημέρα με τον Αμερικανό να έχει 5 birdies, αλλά κι ένα bogey το οποίο όπως φάνηκε του κόστισε.

Οι δύο παίκτες οδηγήθηκαν στο playoff. Εκεί ο Snedeker θα κάνει το μοιραίο λάθος χάνοντας το putt από τα 3 μέτρα μένοντας στα 4 χτυπήματα, χαρίζοντας τον τίτλο στον Gomez, ο οποίος είχε 5.

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησε ο Αμερικανός Zac Blair με -19, αμέσως μετά ακολούθησε ο Κορεάτης Si Woo Kim, ενώ στην έκτη ισοβάθμησαν Greg Owen και Kevin Kisner με -15.