Γκολφ – Sony Open (R1): Πέντε παίκτες στην κορυφή

Χονολουλού, Χαβάη— Η δράση για το PGA Tour παραμένει στη Χαβάη και μετά από το Hyundai Tournament of Champions, σειρά έχει το Sony Open που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Χονολουλού στη Χαβάη.

Η πρεμιέρα του τουρνουά ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική καθώς πέντε παίκτες βρέθηκαν στην κορυφή μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ο λόγος για τους τέσσερις Αμερικανούς Ricky Barnes, Morgan Hoffman, Kevin Kisner και Brandt Snedeker, αλλά και για τον 52χρονο από τα Φίτζι Vijay Singh, ο οποίος ευελπιστεί να γίνει ο γηραιότερος νικητής σε διοργάνωση PGA Tour!

Και οι πέντε παίκτες είχαν επίδοση 7 under-par, με τον Singh ωστόσο να έχει την ευκαιρία στο τελευταίο χτύπημα να πάρει προβάδισμα -8, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο eagle της ημέρας μένοντας στο 7 under-par.

Si Woo Kim (Κορέα), Zach Johnson (ΗΠΑ) και Charles Howell III (ΗΠΑ) ισοβαθμούν στην έκτη θέση με 6 under-par, ενώ καταστροφικό ήταν το ξεκίνημα του περσινού νικητή, Jimmy Walker, ο οποίος βρέθηκε στην 68η θέση έχοντας 1 under-par, με δύο bogeys, ένα birdie κι ένα eagle.

Αποτελέσματα (Πρώτος γύρος)

Τ1. Ricky Barnes (ΗΠΑ) -7 (63) Τ1. Vijay Singh (Φίτζι) -7 (63) Τ1. Morgan Hoffman (ΗΠΑ) -7 (63) Τ1. Kevin Kisner (ΗΠΑ) -7 (63) Τ1. Brandt Snedeker (ΗΠΑ) -7 (63) Τ6. Si Woo Kim (Κορέα) -6 (64) Τ6. Zach Johnson (ΗΠΑ) -6 (64)

Τ6. Charles Howell III (ΗΠΑ) -6 (64)