Γκολφ – Sony Open: Θύμα επίθεσης ο Allenby

Ο 43χρονος από τη Victoria, βρισκόταν στην Hawaii για να πάρει μέρος στο Sony Open στο Waialae Country Club της Honolulu, ωστόσο έχασε το cut και σχεδίαζε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Το βράδυ της Παρασκευής όμως και ενώ βρισκόταν σε wine bar κοντά στο Waikiki, με τον caddie και ένα φίλο του, ο Allenby έπεσε θύμα απαγωγής ενώ του έκλεψαν και το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο, μετρητά και πιστωτικές κάρτες προτού βρεθεί χτυπημένος σε ένα πάρκο περίπου 10 χλμ. μακριά.

Τη στιγμή της εξαφάνισής του δεν ήταν με τους φίλους του και ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί καθαρά τα όσα συνέβησαν. Η αστυνομία μελετά οπτικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής προσπαθώντας να ταυτοποιήσει τον δράστη της επίθεσης.

Ο Allenby έχασε το cut στο Sony Open καθώς είχε επίδοση ενός χτυπήματος πάνω από το par 71 στο Waialae Country Club. Ο ίδιος μετράει τέσσερις τίτλους στο U.S. PGA Tour, με πιο πρόσφατο το 2001 στο Pennsylvania Classic. Ο Allenby έγινε επαγγελματίας το 1992 και έχει κερδίσει 18 τίτλους σε όλο τον κόσμο περιλαμβανομένων 13 στο PGA Tour της Αυστραλίας.