Γκολφ – O Lipsky κέρδισε το ευρωπαϊκό Masters

Ο David Lipsky επικράτησε του Graeme Storm ο οποίος ήταν πρωτοπόρος μπαίνοντας στην ημέρα σε ένα τουρνουά που κρίθηκε στα playoff φτάνοντας στην πρώτη του επιτυχία στο European Tour.

Παίζοντας ξανά την 18η τρύπα, ο 26χρονος από το Los Angeles έμεινε ασφαλής για ένα par 4 ενώ ο Άγγλος Storm δεν κατάφερε να αποφύγει το bogey 5.

Οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν στα 18-under, με το birdie του Lipsky στην τελευταία τρύπα να τον φέρνει ισόβαθμο στην κορυφή μετά από επίδοση 5-under 65 στην ημέρα, ενώ ο Storm, ο οποίος με το hole-in-one στον 3ο γύρο κέρδισε ένα sports car αξίας 144.000 ευρώ είχε 2-under 68.

Σε εκείνο το σημείο Lipsky και Storm ήταν ένα χτύπημα μπροστά από τον Αμερικανό Brooks Koepka (67) και τον Άγγλο Tyrrell Hatton (65).

Ένας άλλος Άγγλος, ο Danny Willett, είχε την καλύτερη επίδοση της ημέρας με 63 χτυπήματα περιλαμβάνοντας 7 birdie και ένα eagle.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε 2ο hole in one στο διήμερο, στην 11η τρύπα με τον Γάλλο Romain Wattel.

Αν και το έπαθλο είχε δοθεί, το έπαθλο στον Wattel ήταν να επιλέξει ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν έκθεμα στο γήπεδο για να το οδηγεί για ένα χρόνο.