Γκολφ – Honda Classic (R3): Έχουμε ντέρμπι στη Φλόριντα…

Φλόριντα, ΗΠΑ— Αλλαγή σκηνικού είχαμε στη Φλόριντα με τον Ισπανό Sergio Garcia να παίρνει και πάλι το προβάδισμα ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τον καταστροφικό γύρο του Αμερικανού Rickie Fowler που πήρε το προβάδισμα στα μισά της διοργάνωσης.

Ο Garcia μπορεί να μην είχε την καλύτερη επίδοση της ημέρας, ωστόσο με το 3 under-par (70) και με σύνολο -9 πήρε και πάλι τα ηνία στη βαθμολογία. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν είναι μόνος καθώς μαζί του έχει στην πρώτη θέση και τον Αυστραλό Adam Scott, ο οποίος έκανε την καλύτερη επίδοση κατά τη χθεσινή ημέρα και με 4 under-par έπιασε τον Garcia έχοντας επίσης -9.

Ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος, Rickie Fowler είχε μια πολύ άσχημη μέρα την οποία και ολοκλήρωσε με 4 over-par υποχωρώνοντας στην τέταρτη θέση, ενώ μία θέση πιο πάνω βρίσκεται ο συμπατριώτης του Blayne Barber με -5.

Τα πάντα θα κριθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος γύρος του Honda Classic με τουλάχιστον πέντε παίκτες να βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αποτελέσματα (R3)

T1. Sergio Garcia (Ισπανία) -9 (201) Τ1. Adam Scott (Αυστραλία) -9 (201) 3. Blayne Barber (ΗΠΑ) -5 (205) Τ4. Rickie Fowler (ΗΠΑ) -4 (206) Τ4. Justin Thomas (ΗΠΑ) -4 (206) Τ6. Scott Brown (ΗΠΑ) -3 (207) Τ6. Graeme McDowell (Β. Ιρλανδία) -3 (207)

Τ6. Vijay Singh (Φίτζι) -3 (207)