Γκολφ – Farmers Ins Open (R4): Και ξαφνικά Snedeker…

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια— Κι εκεί που όλοι περιμέναμε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε KJ Choi και Jimmy Walker, οι οποίοι ισοβάθμησαν στον τρίτο γύρο, ο καιρός είχε άλλη άποψη. Η βροχή, αλλά και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα σχεδόν σε όλους τους παίκτες με αποτέλεσμα στον τελευταίο γύρο να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Ένα από αυτά τα «θύματα» ήταν και ο Αμερικανός Jimmy Walker, ο οποίος ολοκλήρωσε τον γύρο με 5 over-par 72 έχοντας έξι bogeys και μόλις ένα birdie και με σύνολο 3 under-par κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Από τους δυνατούς ανέμους δεν γλίτωσε ούτε ο Κορεάτης KJ Choi, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 5 bogeys και ένα birdie υποχωρώντας στην δεύτερη θέση.

Ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να πέσει κάτω από το par σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες ήταν ο Αμερικανός Brandt Senedeker, που συνεχίζει τις εξαιρετικές και σταθερές εμφανίσεις του μέσα στο 2016.

Ο Snedeker κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο με μόλις ένα bogeys στην πρώτη τρύπα, ενώ παράλληλα είχε και τέσσερα birdies και με 3 under-par, αλλά και συνολική επιδοση 6 under-par κατέκτησε τον τίτλο στο Σαν Ντιέγκο.

Ο παίκτης που πλησίασε κάπως την επίδοση του Snedeker στον τέταρτο γύρο, ήταν ο Robert Streb ο οποίος τελείωσε το τουρνουά με par, ενώ η χειρότερη επίδοση της ημέρας ήρθε από τον πρωτοπόρο στον πρώτο γύρο τον Scott Brown ο οποίος είχε 15 over-par(!) με 11 bogeys και δύο double bogeys κάνοντας έναν από τους χειρότερους γύρους στην καριέρα του.

Από ευρωπαϊκής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Σουηδός Freddie Jocobson, ο οποίος πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση έχοντας συνολικά 3 under-par και 285 χτυπήματα.

Αποτελέσματα

1. Brandt Snedeker (ΗΠΑ) -6 (282) 2. KJ Choi (Κορέα) -5 (283) 3. Kevin Streelman (ΗΠΑ) -4 (284) T4. Freddie Jacobson (Σουηδία) -3 (285) Τ4. Jimmy Walker (ΗΠΑ) -3 (285) Τ6. JB Holmes (ΗΠΑ) -2 (286)

Τ6. Jonas Blixt (Σουηδία) -2 (286)