Γκολφ – Farmers Ins Open (R3): Ο Brown έπιασε στην κορυφή τον Choi

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια— Ο Scott Brown δεν άφησε για πολύ την κορυφή στον εξαιρετικό KJ Choi και με 2 under-par κατάφερε να φτάσει τον Κορεάτη στα 207 χτυπήματα με τον τελευταίο γύρο στο Σαν Ντιέγκο να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Choi σε αντίθεση με τον δεύτερο γύρο, ήταν απρόσεκτος έχοντας δύο birdies, δύο bogeys, αλλά κι ένα double bogey ολοκληρώνοντας την ημέρα με par. Αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Scott Brown που τελείωσε τον γύρο με 2 under-par σημειώνοντας πέντε birdies, αλλά και τρία bogeys.

Πίσω από τους δύο πρωτοπόρους βρέθηκε ο Jimmy Walker, με τον Αμερικανό να κάνει έναν εξαιρετικό γύρο ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με τέσσερα birdies και δύο bogeys ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με 4 under-par μία από τις καλύτερες επιδόσεις της ημέρας.

Ο Walker είναι ισόβαθμος με τον συμπατριώτη του Gary Woodland, οποίος δεν βρέθηκε και στην καλύτερη ημέρα του έχοντας ένα over-par. Η καλύτερη επίδοση στον τρίτο γύρο ήρθε από τον Σουηδό Jonas Blixt με 6 under-par «σκαρφαλώνοντας» στην πέμπτη θέση μαζί με τους Michael Kim, John Huh και Freddie Jacobson.

Αποτελέσματα (Τρίτος Γύρος)

Τ1. Scott Brown (ΗΠΑ) -9 (207) Τ1. KJ Choi (Κορέα) -9 (207) Τ3. Jimmy Walker (ΗΠΑ) -8 (208) Τ3. Gary Woodland (ΗΠΑ) -8 (208) Τ5. Michael Kim (ΗΠΑ) -7 (209) Τ5. Jonas Blixt (Σουηδία) -7 (209) Τ5. John Juh (ΗΠΑ) -7 (209)

Τ5. Freddie Jacobson (Σουηδία) -7 (209)