Γκολφ – Farmers Ins Open (R1): Loupe και Brown μοιράζονται την κορυφή

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια— Πρεμιέρα είχαμε χθες στο Torrey Pines Golf Course στο Σαν Ντιέγκο, όπου διεξάγεται το Farmers Insurance Open στο πλαίσιο του PGA Tour. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου την καλύτερη επίδοση την είδαμε από δύο Αμερικανούς.

Τον Scott Brown, αλλά και τον Andrew Loupe (φώτο), οι οποίοι μοιράζονται την κορυφή με 6 under-par ολοκληρώνοντας τις 18 τρύπες έχοντας απο 66 χτυπήματα.

Ο Brown προτίμησε να ξεκινήσει λίγο πιο δύσκολα από τον Loupe, από τις πίσω εννέα τρύπες στο βόρειο τμήμα του γηπέδου, σημειώνοντας οκτώ birdies, αλλά και δύο bogeys.

Από τη πλευρά του ο Loupe είχε δύο eagles, τέσσερα birdies και δύο bogeys σε μια αρκετά καλή πρεμιέρα, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την κορυφή της κατάταξης με τον Brown.

Πίσω από τους δύο πρωτοπόρους βρίσκεται ένα γκρουπ πέντε παικτών, Billy Horschel, Patton Kizzire, Tom Hoge, Rob Oppenheim και Harold Varner III, οι οποίοι έχουν διαφορά ενός χτυπήματος.

Απογοητευτική ήταν η πρεμιέρα για τον κάτοχο του τίτλου, Jason Day, με τον πρώην νούμερο 1 στον κόσμο να βρίσκεται στη 76η θέση ολοκληρώνοντας τον γύρο με par και 72 χτυπήματα.

Αποτελέσματα (Πρώτος Γύρος)

Τ1.Scott Brown (ΗΠΑ) -6 (66) Τ1.Andrew Loupe (ΗΠΑ) -6 (66) Τ3.Billy Horschel (ΗΠΑ) -5 (67) Τ3.Patton Kizzire (ΗΠΑ) -5 (67) Τ3.Tom Hoge (ΗΠΑ) -5 (67) Τ3.Rob Oppenheim (ΗΠΑ) -5 (67)

Τ3. Harold Varner III (ΗΠΑ) -5 (67)