Γκολφ – Deutsche Bank Championship (R1): Με κεκτημένη ταχύτητα ο Day

Ο Day, ο οποίος αναζητά τον 4ο τίτλο του σε 5 τουρνουά στο PGA Tour, σημείωσε επίδοση 3-under-par 68 σε μία δύσκολη ημέρα στο TPC Boston κλείνοντας τον πρώτο γύρο με διαφορά ενός χτυπήματος από την κορυφή.

Ο 27χρονος Αυστραλός, ο οποίος κέρδισε το πρώτο τουρνουά του FedExCup, με διαφορά 6 χτυπημάτων, είχε 5 birdies στις πρώτες 13 τρύπες προτού κατεβάσει λίγο το ρυθμό με 2 bogeys προς το τέλος.

Ο Άγγλος πρώην νούμερο 1 στον κόσμο, Luke Donald, ο οποίος βρίσκεται στην 87η θέση του FedExCup, είχε 3 birdies στις τελευταίες 7 τρύπες και με 67 χτυπήματα μοιράζεται την κορυφή με τον Αμερικανό Colt Knost.

Ο Day βρίσκεται στα 3 under, ισόβαθμος με τους Αμερικανούς Gary Woodland και Ryan Palmer, ενώ ο Spieth, ο οποίος έχασε το cut στο The Barclays , παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα στο TPC Boston καθώς είχε 8 bogeys και 4 birdies κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 75 χτυπήματα.

Η επίδοση αυτή τον έφερε στα 8 χτυπήματα από την κορυφή ενώ ο Βορειοϊρλανδός Rory McIlroy, βρέθηκε στα 3 under προτού κάνει το bogey στις τελευταίες 2 τρύπες και κλείσει με 70 χτυπήματα.