Γκολφ – Πρώτος τίτλος για τον Streb

Ο Streb πήρε τη νίκη πετυχαίνοντας το birdie putt από το 1,5 μέτρο στη 2η επιπλέον τρύπα, την 17η par-3, όπου ο de Jonge, που επίσης κυνηγούσε τον πρώτο του τίτλο, αστόχησε στην προσπάθειά του από τα 6 μέτρα.

Ο MacKenzie, που αναζητούσε τον πρώτο του τίτλο μετά από 6 χρόνια επί αμερικανικού εδάφους, αποκλείστηκε από το playoff στην πρώτη επιπλέον τρύπα, την 18η par-4, όπου είχε bogey.

Η τριάδα ολοκλήρωσε τις 72 τρύπες των τεσσάρων γύρων στα 14-under-par 266, με τον de Jonge να έχει επίδοση 5-under 65, τον MacKenzie να κάνει 68 χτυπήματα και τον Streb να σημειώνει την καλύτερη επίδοση της ημέρας με 63.

«Η αναμονή ήταν ψυχοφθόρα επειδή περιμέναμε τους υπόλοιπους παίκτες στην 15η τρύπα par-5», είπε ο Streb, ο οποίος ολοκλήρωσε το γύρο του μιάμιση ώρα πριν τον MacKenzie. «Προφανώς αυτά τα τελευταία 2 putt ήταν αρκετά πιεστικά», πρόσθεσε. Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τα συναισθήματά του ο Streb απάντησε: «Δεν μπορώ να σας τα περιγράψω ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Ο De Jonge έκανε την πρώτη σημαντική κίνηση στον τελευταίο γύρο με 3 birdie στις πρώτες τρεις τρύπες πιάνοντας στην κορυφή τους Andrew Svoboda και MacKenzie. Ο Svoboda έχασε έδαφος με τα bogey στην 11η, 12η και 14η τρύπα, ενώ ο Streb, που άρχισε τον τελευταίο γύρο με απόσταση 5 χτυπημάτων από την κορυφή, πέτυχε το 4ο σερί birdie από τα 11 μέτρα στην 17η τρύπα ισοβαθμώντας στην κορυφή.