Γκολφ – Προβάδισμα δύο χτυπημάτων για τον Smith στην Ιαπωνία

Ο 21χρονος παίκτης είχε 5 birdie μεταξύ της 11ης και της 17ης τρύπας μένοντας μπροστά από 5 παίκτες που ισοβαθμούν στη 2η θέση στο Ohtone Country Club στο Ibaraki.

«Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Είχαμε ένα μικρό διάλειμμα στα μισά της χρονιάς και είναι καλό να επιστρέφω φρέσκος και ανταγωνιστικός», είπε ο Smith, ο οποίος μετρά τρεις τερματισμούς στην πρώτη δεκάδα αυτή την σεζόν. «Έκανα καλά putt σήμερα καθώς ταλαιπωρήθηκα λίγο τις τελευταίες εβδομάδες με το putter αλλά σήμερα ήταν πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι τις επόμενες τρεις ημέρες».

Ο Αμερικανός David Lipsky, ο πρωτοπόρος του Order of Merit, ο Ινδός Arjun Atwal και ο Ταϊλανδός Prayad Marksaeng είναι μεταξύ ενός γκρουπ 9 παικτών που ισοβαθμούν στην 7η θέση, 3 χτυπήματα πίσω από τον πρωτοπόρο.

«Δεν αισθάνομαι καλά σήμερα αλλά είχα σκορ κάτω από το par που είναι καλό», είπε ο Lipsky ο οποίος είχε 4 birdie αλλά και 2 bogey στη διάρκεια του γύρου στο γήπεδο που βρίσκεται βόρεια του Tokyo. «Χτύπησα τη μπάλα αρκετά άσχημα και δεν έκανα καλά putt από μεγάλη απόσταση. Το παιχνίδι μου, όμως, εξακολουθεί να δείχνει αρκετά σταθερό. Όλα δείχνουν να κινούνται στην σωστή κατεύθυνση».