Γκολφ – Επεκτείνεται το Asian Tour

Το Asian Tour θα δει τουρνουά στη Μέση Ανατολή για πρώτη φορά ανακοινώνοντας ότι το τελευταίο τουρνουά της σεζόν θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα ονομάζεται Dubai Open. Οι υπεύθυνοι του τουρνουά υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο με τους διοργανωτές και η πρώτη έκδοση θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό το γήπεδο. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα είναι οι άνθρωποι του Golf in Dubai, οι οποίοι διοργάνωναν το Dubai Desert Classic στο European Tour από το 1989.

«Το Asian Tour έχει τη χαρά να έρχεται στο Dubai και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα είναι ενθουσιασμένοι που θα πάρουν μέρος στο νέο και συναρπαστικό τουρνουά το Δεκέμβριο», είπε ο επικεφαλής της διοργάνωσης Kyi Hla Han.

«Ως διοργάνωση το Asian Tour εκπροσωπείται από ένα μίγμα των καλύτερων της περιοχής και διεθνώς και ανυπομονούμε να διασκεδάσουμε τους φίλους του golf στο Dubai».

Το Asian Tour, το οποίο παλεύει με το OneAsia Tour για την πρώτη θέση στην πληθυσμιακή μεγαλύτερη ήπειρο του κόσμου, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα διοργανώσει το πρώτο του τουρνουά στην Αφρική.

Το 1,3 εκ.δολ. τουρνουά AfrAsia Bank Mauritius Open θα διεξαχθεί για πρώτη φορά τον επόμενο Μάιο σε συνεργασία με το Asian Tour, το European Tour και το Sunshine Tour της Νότιας Αφρικής.

Το Asian Tour συνεργάζεται επίσης με το European Masters στη Ελβετία όπως και σε τέσσερα τουρνουά στην Ασία και με το US PGA Tour στο CIMB Classic της Μαλαισίας.