Γκολφ – «Αστεία αυτά που γράφονται για τον Woods»

Ο Mark Steinberg χαρακτήρισε αστεία τα όσα αναφέρει στο λογαριασμό του στο twitter o Αμερικανός δημοσιογράφος, Robert Lusetich για την υγεία του Tiger Woods. Ο Lusetich έγραψε ότι ο Woods έχει κινητικά προβλήματα λόγω των επεμβάσεων στη μέση, με τον 40χρονο να χρειάζεται βοήθεια ακόμα και για να καθίσει.

Ο ατζέντης του Woods απάντησε άμεσα λέγοντας ότι το συγκεκριμένο tweet είναι «αστείο και απόλυτα λανθασμένο σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Woods».

«Είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται κάποιος κάθε λίγο και να γράφει ό,τι θέλει για τον Tiger, παρουσιάζοντάς το σαν να είναι αληθινή ιστορία. Ο Tiger δουλεύει καθημερινά για την αποκατάσταση του τραυματισμού στη μέση του και σύντομα θα υπάρχει μια πιο ακριβής ενημέρωση για την ημερομηνία της επιστροφής του στην ενεργό δράση», δήλωσε ο Steinberg.

Θυμίζουμε ότι ο Woods αγωνίστηκε στο Wyndham Championships, τον περασμένο Αύγουστο, όπου και κατέλαβε τη δέκατη θέση. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στη μέση με την πιο πρόσφατη να είναι στις 28 Οκτωβρίου.

Από τότε δεν υπήρχε εκ νέου ενημέρωση, ούτε από τον ίδιο, αλλά ούτε και από τον ατζέντη του με τις φήμες να φουντώνουν και τον Lusetich να ισχυρίζεται ότι ο 40χρονος πρώην νούμερο 1 στον κόσμο, έχει προβλήματα κινητικότητας, πονάει πολύ και δεν μπορεί καν να περπατήσει, να ανέβει σκάλες, ενώ υπάρχει πάντα κάποιος οδηγός που τον πηγαίνει στις συναντήσεις του.