Πρωτοπόρος στο Vegas o Kim, δυσκολεύεται ο Watson

Whee+Kim+OHL+Mayakoba+Round+One+lrXEOxoTzyBx

Ο Νοτιοκορεάτης Whee Kim συνεχίζει την καλή αρχή του στην σεζόν καθώς με επίδοση 6-under 65 πήρε την πρώτη θέση γενικής μετά τον πρώτο γύρο του Shriners Hospitals for Children Open

Ο Kim αξιοποίησε τις ήπιες συνθήκες του πρωινού και ολοκλήρωσε το γύρο του προτού δυναμώσει ο άνεμος στο TPC Summerlin, στο γήπεδο που ο Tiger Woods σημείωσε την πρώτη του επαγγελματική νίκη το 1996. J.J. Spaun, Ryan Blaum, John Huh και ο Γερμανός Alex Cejka είχαν 66 χτυπήματα και ακολουθούν με διαφορά ενός χτυπήματος όπως και ο Jimmy Stanger μετά από 15 τρύπες. Ο Stanger ήταν ο ένας από τους 30 γκόλφερ που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το γύρο λόγω σκότους.

Ο 25χρονος Kim δεν μπόρεσε να περάσει το cut στις περίπου μισές από τις 80 εμφανίσεις του στο PGA Tour ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη τους τελευταίους έξι μήνες. Ο ίδιος ήταν δεύτερος στο St. Jude Classic του Ιουνίου και πριν από δύο εβδομάδες πήρε την τέταρτη θέση στο CJ Cup, στο πρώτο επίσημο τουρνουά του PGA Tour που διεξήχθη στη Νότια Κορέα.

Ο δύο φορές πρωταθλητής του Masters, Bubba Watson, προερχόμενος από μία άσχημη σεζόν όπου κατέλαβε την 75η θέση είχε 72 χτυπήματα στην πρώτη του εμφάνιση εδώ και δύο μήνες. Νωρίτερα στην εβδομάδα είπε ότι επιστρέφει στις μπάλες της Titleist σταματώντας την συνεργασία με τη balls. Volvik, που είναι περισσότερο γνωστή για τα ανοικτά χρώματα στις μπάλες της. Το τουρνουά αυτής της εβδομάδας είναι το έκτο από τα 45 στην σεζόν.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.