Νικητής στη Λυών o Delestre

Simon+Delestre+Longines+Los+Angeles+Masters+vAQpfqNVOtNx

Ο νούμερο 17 του κόσμου Simone Delestre πήρε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας του και βρέθηκε πιο κοντά στην πρόκριση για τους τελικούς της σεζόν

Η νίκη του Delestre στην κατηγορία των 1,60 μέτρων στο Eurexpo, η πρώτη του σε επίπεδο 5* Grand Prix εδώ και δύο χρόνια, απέφερε 75.000 ευρώ στο Γάλλο ιππέα και τον έφερε στη δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας πίσω από τον Σουηδό Henrik Von Eckermann στη Western European League.

Ο Von Eckermann κατετάγη δεύτερος στον αγώνα και έγινε πλουσιότερος κατά 60.000 ευρώ φτάνοντας τους 34 βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες. Με εννέα αγώνες να απομένουν ο Delestre βρίσκεται στους 31 βαθμούς, μπροστά από τον συμπατριώτη του, Kevin Staut, που έχει 28 καταλαμβάνοντας την 13η θέση στο Lyon. Ο Ελβετός χρυσός ολυμπιονίκης Steve Guerdat ολοκλήρωσε το βάθρο και πήρε 45.000 ευρώ και είναι πλέον έβδομος στη βαθμολογία.

Στη διαδρομή που σχεδίασε ο Grégory Bodo 11 συνδυασμού πέρασαν στο jump-off περιλαμβανομένου του Βρετανού Michael Whitaker και του Ιρλανδού Mark McAuley. Delestre, Von Eckermann, Guerdat, ο Βέλγος Pieter Devos, ο Ιταλός Piergiorgio Bucci, ο Ισπανός Sergio Alvarez Moya, οι Γάλλοι Julien Epaillard και Roger Yves Bost και ο Γερμανός Holger Wulschner ήταν επίσης εκεί. Από τους παραπάνω οι επτά σημείωσαν άπταιστη διαδρομή.

Όλα λοιπόν κρίθηκαν στην ταχύτερη επίδοση με τον Delestre να σταματά το χρονόμετρο στα 37,72 δευτερόλεπτα, έναντι του 38,35 που έκανε ο Von Eckermann και του 39,05 του Guerdat. Επόμενος σταθμός η Στουτγκάρδη στη νοτιοδυτική Γερμανία το διάστημα 15-19 Νοεμβρίου.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.