Χρυσό για τον Lochner

Johannes+Lochner+BMW+IBSF+Bobsleigh+Skeleton+dDLoq_5FfxRx

O παγκόσμιος πρωταθλητής Johannes Lochner οδήγησε με μοναδικό τρόπο το τετραπλό bobsleigh της Γερμανίας στη νίκη, ενώ ο Bradley Hall εξασφάλισε ένα ιστορικό βάθρο για τη Μεγάλη Βρετανία

 

Ο πιλότος Hall, μαζί με τους Bruce Tasker, Joel Fearon και Gregory Cackett, ήταν πρωτοπόροι στα μισά του αγώνα με την εντυπωσιακή επίδοση των 47,37 δευτερολέπτων. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μόλις 24 ώρες μετά την αποτυχία να περάσουν το cut στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, τερματίζοντας στην 22η θέση, σήμερα όμως κατέλαβαν την τρίτη θέση με διαφορά περίπου δύο δεκάτων από την κορυφή.

 Lochner, Marc Rademacher, Christopher Weber και Christian Rasp αποδείχθηκαν οι ταχύτεροι στο τέλος με συνολικό χρόνο 1:35.44. Η αμερικανική ομάδα των Codie Bascue, Nathan Weber, Carlo Valdes και Sam McGuffie βρέθηκαν πίσω με διαφορά πέντε εκατοστών του δευτερολέπτου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Μεγάλη Βρετανία από το Δεκέμβριο του 2013 όταν ο John James Jackson σε μία ομάδα που περιελάμβανε τους Tasker και Fearon με τον Stuart Benson κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Lake Placid.

 Μετά το δεύτερο από τους οκτώ αγώνες στη σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου ο Lochner προηγείται στη γενική με 417 βαθμούς ενώ ο Chris Spring, πέμπτος στο Park City, είναι δεύτερος με 384, μπροστά από τον Bascue που έχει 378.

 

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.