Τους δικούς του όρους βάζει ο Joshua

Anthony+Joshua+Anthony+Joshua+v+Carlos+Takam+6T7DDoCGOu9x

O Anthony Joshua προειδοποίησε τον Deontay Wilder ότι θα αναμετρηθούν με τους δικούς του όρους έχοντας αποκαλύψει ότι ο Eddie Hearn θα κάνει προσφορά στον πρωταθλητή βαρέων βαρών της WBC

Ο 28χρονος Joshua, ο οποίος νίκησε τον Carlos Takam με TKO διατηρώντας τον παγκόσμιο τίτλο του τον περασμένο μήνα, επιμένει ότι οι πιθανοί αντίπαλοί του απλά αναφέρονται στο ενδεχόμενο μίας αναμέτρησης αντί να κάνουν επίσημη προσέγγιση. Πρόσφατα ο Wilder κατηγόρησε τον promoter του Joshua, τον Hearn, ότι καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις ενώ ο πρωταθλητής της WBO τον περιέγραψε ως την προτιμώμενη επιλογή του.

Προτού ο Wilder νικήσει τον Bermane Stiverne μέσα σε ένα γύρο στην έκτη υπεράσπιση του τίτλου του, ο Hearn είχε αναφερθεί για τα σχέδιά του να του κάνει πρόταση να αναμετρηθεί με τον αντίπαλο του Joshua, τον Dillian Whyte.

Παρόλα αυτά ο Joshua είπε στο Press Association Sport: “Αν ο Wilder δεν κάνει προσφορά θα την κάνουμε με τους δικούς μου όρους. Θα του παρουσιάσουμε μία προσφορά και θα δούμε πως θα νοιώθουν με αυτή. Αυτό αφορά μόνο τους πρωταθλητές, τον Deontay Wilder και τον Joseph Parker. Είναι η ίδια κατάσταση και για τους δύο. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν ο Wilder θέλει να αγωνιστεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς αλλά δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση.

Ποτέ δεν υπήρξε. Όλοι λένε ότι θέλουν να αγωνιστούν και μετά κάθονται και περιμένουν από εμένα να κάνω όλη τη δουλειά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και κάνει ο Eddie είναι να πάμε στις ΗΠΑ για να κερδίσουμε χρόνο. Καμία πρόταση δεν έχει γίνει από τη δική τους ή τη δική μας πλευρά. Άλλο να μιλάς και άλλο να πράττεις. Οι διαπραγματεύσεις δεν γίνονται μέσω social media. Μιλάω σοβαρά όταν λέω ότι θέλω να γίνω ο αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος πρωταθλητής στα βαρέα βάρη. Διασφαλίζουμε ότι όποιος από αυτούς κάνει θόρυβο θα υποστηρίξει αυτά που λέει”.

Ο 32χρονος Αμερικανός, ο Wilder, έδωσε την απάντησή του στο BBC Sport: “Ο Eddie με αποφεύγει περισσότερο από τον Joshua. Αν θέλεις να μείνεις σπίτι σαν ένα μικρό κορίτσι, αυτός ο βασιλιάς δεν έχει πρόβλημα να κάνει το ταξίδι για να βγάλει νοκ-άουτ τον πρωταθλητή”.

Ο promoter του 25χρονου Parker, ο David Higgins, μίλησε για το θέμα στο Radio New Zealand: “Ο Eddie κι εγώ έχουμε ανταλλάξει emails. Το μήνυμά μου ήταν ο Joe θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Joshua και το μήνυμα του Hearn ήταν ότι ο Joshua θα αντιμετωπίσει τον Parker στη συνέχεια”.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.