Αλλάζει την προετοιμασία ο Jones

Eddie+Jones+England+v+Argentina+Old+Mutual+xlVeZKrf3UXx

Ο προπονητής της Αγγλίας Eddie Jones δηλώνει ότι η ομάδα του δεν είναι αρκετά γυμνασμένη για να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο του 2019 και πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στις προπονήσεις τα επόμενα δύο χρόνια

Η Αγγλία, που πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα προπονητικό camp μίας εβδομάδας στην Πορτογαλία θα προπονηθεί από κοινού σήμερα με την Ουαλία στο Cardiff με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για τα φθινοπωρινά ματς που αρχίζουν το Σάββατο.

“Οι παίκτες δεν είναι αρκετά γυμνασμένοι για να κερδίσουν το παγκόσμιο κύπελλο και θέλουμε να το κερδίσουμε”, είπε ο Jones στην Telegraph. “Δεν χρειάζεται να είσαι αρκετά γυμνασμένος τώρα για να κερδίσεις το παγκόσμιο κύπελλο, θα πρέπει να είσαι στις 19:59 στις 2 Νοεμβρίου του 2019. Έχουμε σπουδαία σχέδια για να το πετύχουμε αυτό”.

Ο Jones πρόσθεσε ότι στην εθνική ομάδα έχουν βρεθεί και αρκετοί ειδικοί για να βοηθήσουν συγκεκριμένα τους επιθετικούς να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Η Αγγλία, η οποία διοργάνωσε το παγκόσμιο κύπελλο το 2015 αλλά απέτυχε να περάσει από τον όμιλο, αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Twickenham το Σάββατο προτού παίξει με Αυστραλία και Σαμόα τις επόμενες εβδομάδες.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.