Έτοιμος για το Hong Kong Open o Ashour

Ramy+Ashour+ATCO+PSA+World+Series+Squash+Finals+y7yPvbNayT7x

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ramy Ashour ελπίζει να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν του PSA World Series αυτό το μήνα στο Cathay Pacific Sun Hung Kai Financial Hong Kong Open

Ο Ashour έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο τρεις φορές, επικρατώντας του παγκόσμιου πρωταθλητή Karim Abdel Gawad στον περσινό τελικό, στην πρώτη του επιτυχία μετά από 16 μήνες σε επίπεδο World Series. Μία σειρά από προβλήματα στο γόνατο και μυϊκούς τραυματισμούς δεν άφησαν τον Ashour να έχει συχνές εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια και η νίκη τον Σεπτέμβριο στο J.P. Morgan China Open ακολούθησε την απόσυρση της συμμετοχής από το U.S. Open και το Qatar Classic.

Με αυτές τις απουσίες ο Ashour βρίσκεται εκτός της πρώτης οκτάδας στην παγκόσμια κατάταξη και οι πρώτοι οκτώ είναι αυτοί που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τον Ιούνιο στο PSA World Series Finals. Ο 30χρονος θα αντιμετωπίσει τον Leo Au στον πρώτο γύρο και σε περίπτωση νίκης είναι πολύ πιθανό να παίξει στην συνέχεια με τον νούμερο τέσσερα του κόσμου, τον Ali Farag.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Karim Abdel Gawad βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό, ενώ το πρώτο μισό περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως τον νούμερο 1 Gregory Gaultier και τον δύο φορές κάτοχο του τίτλου Mohamed ElShorbagy. Το γυναικείο τουρνουά βλέπει επίσης την κάτοχο του τίτλου Nouran Gohar και τη νούμερο ένα στον κόσμο Nour El Sherbini να έχουν πιθανή αναμέτρηση στα προημιτελικά, ενώ οι Raneem El Welily, Camille Serme, Laura Massaro και η 10 φορές νικήτρια Nicol David θα είναι επίσης εκεί.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.