Μπορεί ο Froome το Tiger Slam;

Chris+Froome+Vuelta+Espana+Stage+21+emZXNYg4S0nx

Ο Chris Froome μπορεί να είναι έτοιμος για το μοναδικό Grand Tour που του λείπει, το Giro, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να έχει στόχο τη Maglia Rosa το 2018

Στους Times της Τρίτης αναφέρθηκε ότι ο Froome και η Team Sky σκέφτονται σοβαρά την πρόκληση του Giro. Αν ο Froome κερδίσει το Giro τότε θα έχει πάρει όλα τα Grand Tours, με τέσσερις τίτλους στο Tour και τον πρώτο του θρίαμβο στη Vuelta το 2017. Αυτό θα σημαίνει επίσης ότι ο Froome θα κατέχει και τις τρεις φανέλες, τη ροζ, την κίτρινη και την κόκκινη, την ίδια στιγμή, με τους Times να χαρακτηρίζουν ένα τέτοιο επίτευγμα ως ‘Tiger Slam’, που είδε τον Tiger Woods να έχει και τα τέσσερα major στο γκολφ έχοντας κερδίσει το Masters του 2001, αν και δεν είχε όλους τους τίτλους την ίδια χρονιά καθώς οι νίκες του σε US Open, Open και PGA Championship σημειώθηκαν το 2000.

Παρόλα αυτά, μία προσπάθεια στο Giro θα έκανε περίπλοκη την προετοιμασία του για το Tour de France, που ο Froome έχει στόχο να πάρει έναν πέμπτο ιστορικό τίτλο…Το δημοσίευμα στους Times ακολουθεί ένα παρόμοιο θέμα στην ισπανική El Pais, που ισχυρίζεται ότι το αφεντικό της Team Sky, ο Dave Brailsford, εξετάζει σοβαρά την συμμετοχή του Froome στο Giro. Η Team Sky αποφεύγει τα σχόλια περιμένοντας τη διαδρομή που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αν ευνοεί τον Froome, τότε θα είναι μία πολύ ελκυστική ιδέα για να αγνοηθεί.

Η διαδρομή του Giro θα ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου και καμία απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί μέχρι τότε. Ο διευθυντής του Giro, Mauro Vegni, εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία να προσελκύσει τον Froome, μαζί με τον κάτοχο του τίτλου Tom Dumoulin, που επίσης δεν έχει δεσμευτεί για την επόμενη χρονιά.

Ο Froome δεν έχει αγωνιστεί στο Giro από το 2010 αλλά το να γίνει μόλις ο έβδομος που θα έχει κερδίσει και τα τρία Grand Tours θα σφραγίσει την παρουσία του στη λίστα με τους κορυφαίους ποδηλάτες όλων των εποχών.

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.