Στον Fleetwood το Race to Dubai

Tommy+Fleetwood+DP+World+Tour+Championship+ttxswoSXStfx

Ο Tommy Fleetwood αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Race to Dubai champion την τελευταία ημέρα της σεζόν του European Tour κερδίζοντας το DP World Tour Championship

Η νίκη είτε από τον Rose, δεύτερος στη βαθμολογία πριν το τουρνουά, είτε από τον πρωτοπόρο Fleetwood θα έκρινε ποιος θα κέρδιζε τον τίτλο του Race to Dubai και το μπόνους των 1,25 εκ. δολαρίων. Όπως αποδείχθηκε, με τον Fleetwood να περιμένει στο clubhouse μετά τον άσχημο τελευταίο γύρο των 74 χτυπημάτων, ο Rose έπρεπε να τερματίσει στην τέταρτη θέση για να πάρει τον τίτλο.

Ο Rose έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του τουρνουά και ενώ βρισκόταν στα 3-under par μετά από 11 τρύπες, είχε τρία bogey στις επόμενες πέντε με αποτέλεσμα να βυθιστεί στην κατάταξη. Όλα κρίθηκαν στο τέλος και αν ο Rose έβρισκε στόχο και έκανε το eagle στην 72η τρύπα τότε θα έπαιρνε τον τίτλο. Αυτό δεν ήταν γραφτό να γίνει και με το putt να φεύγει αριστερά ο Fleetwood έκανε δική του τη δόξα με τον Rose να ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με 17-under.

Το τελευταίο τουρνουά της σεζόν στο Jumeirah Golf Estates είδε νικητή τον Ισπανό Jon Rahm, ο οποίος μετά τον εντυπωσιακό τρίτο γύρο με 65 χτυπήματα είχε 67 στον τελευταίο και έγινε ο μοναδικός με πάνω από έναν τίτλο αυτή την σεζόν στο Rolex Series.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.