Έδωσε απαντήσεις ο Fleetwood

Tommy+Fleetwood+UBS+Hong+Kong+Open+Day+Three+JZ1IjkU8CR6x

Ο Tommy Fleetwood ανέκτησε τον έλεγχο για το Race to Dubai, καθώς άφησε πίσω του την άσχημη εμφάνιση του πρώτου γύρου και με 7-under 65 ξαναμπήκε στη μάχη για τον τίτλο στο DP World Tour Championship

Ο Άγγλος, ο οποίος πήγε στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν στο Dubai και το Jumeirah Golf Estates ως πρωτοπόρος στην ευρωπαϊκή κατάταξη, είχε οκτώ  birdies στο δεύτερο γύρο μετά την απογοητευτική εμφάνιση των 73 χτυπημάτων την πρώτη μέρα. Με το αποτέλεσμα αυτό έκανε ένα μεγάλο άλμα στα μισά του τουρνουά, καθώς ο μεγάλος του αντίπαλος, ο συμπατριώτης του Justin Rose, έχασε έδαφος με το bogey στην τελευταία τρύπα.

Η μάχη για το bonus των 1,25 εκ. δολαρίων παραμένει ανοικτή. Ο Rose με τα 70 χτυπήματα στο δεύτερο γύρο παραμένει δύο χτυπήματα μπροστά από τον 11ο Fleetwood, ωστόσο το λάθος στην τελευταία τρύπα τον έριξε στην τρίτη θέση γενικής. Ο Rose προηγείται του Fleetwood με 256.737 βαθμούς στο Race to Dubai και πρέπει να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις για να επικρατήσει.

Πρωτοπόρος στα μισά είναι ένας άλλος Άγγλος, ο Matthew Fitzpatrick, ο κάτοχος του τίτλου στο DP World Tour, ο οποίος για δεύτερη μέρα στην σειρά είχε 67 χτυπήματα και βρέθηκε στα 10-under, ένα χτύπημα μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Tyrrell Hatton, ο οποίος είχε την καλύτερη επίδοση της μέρας με 63 χτυπήματα.

Ο πρωταθλητής του Masters, ο Sergio Garcia, ο μοναδικός άλλος διεκδικητής της πρώτης θέσης στο τέλος της σεζόν, είναι ένα χτύπημα πίσω από τον Fleetwood και τρία από τον Rose με 69 χτυπήματα στο δεύτερο γύρο.

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.