Απούσα από το Fed Cup η Azarenka

Victoria+Azarenka+Internazionali+BNL+Italia+G1wbM24diiVx

Η Victoria Azarenka δεν θα πάρει μέρος στον τελικό όπου η Λευκορωσία αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της δικαστικής διαμάχης της για την επιμέλεια του παιδιού της

Η πρώην νούμερο ένα του κόσμου δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει το γιο της, Leo, 10 μηνών, εκτός της California. Η 28χρονη έκανε την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: “Είναι αποκαρδιωτικό για μένα που δεν έχω την ευκαιρία να βοηθήσω τη Λευκορωσία στον τελικό. Δυστυχώς, η τρέχουσα νομική μου κατάσταση με κρατάει στην California. Η καρδιά μου είναι πάντα στη χώρα μου και στην ομάδα μου την οποία θα στηρίζω από μακριά”.

Η Azarenka έχασε και το US Open τον Αύγουστο λόγω της νομικής δέσμευσης. Η 19χρονη, νούμερο 78 του κόσμου, Aryna Sabalenka θα αντικαταστήσει την Azarenka, με τις Aliaksandra Sasnovich, Vera Lapko και Lidziya Marozava να ολοκληρώνουν την ομάδα της Λευκορωσίας. Οι ΗΠΑ θα εμφανιστούν χωρίς τις Serena και Venus Williams, παρούσες όμως θα είναι η πρωταθλήτρια του US Open Sloan Stephens, μαζί με τις CoCo Vandeweghe, Shelby Rogers και Alison Riske.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.