Έτοιμος ο Etzebeth

Eben+Etzebeth+New+Zealand+v+South+Africa+Rugby+X-7t2ujz0JSx

Ο αρχηγός της Νότιας Αφρικής Eben Etzebeth επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο και θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο το Σάββατο, σύμφωνα με τον προπονητή του, Allister Coetzee

Ο Etzebeth χτύπησε τον αστράγαλό του στην προπόνηση και έμεινε εκτός για σχεδόν δύο εβδομάδες. Ο Uzair Casseim και ο Coenie Oosthuizen κρίθηκαν επίσης έτοιμοι χάνοντας το τελευταίο ματς της Νότιας Αφρικής για το Rugby Championship τον Οκτώβριο, την ήττα με 25-24 από τη Νέα Ζηλανδία. Ο Coetzee παραδέχθηκε ότι πρέπει να πάρει μία απόφαση στη θέση του fly half μεταξύ του Elton Jantjies και του Handre Pollard, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Jantjies αγωνίστηκε με την ιαπωνική Shining Arcs τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ενώ ο Pollard προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Coetzee στο camp των Springboks εντυπωσιάζοντας τον τεχνικό του. Το σαββατιάτικο ματς στην ιρλανδική πρωτεύουσα θα είναι το πρώτο στην ευρωπαϊκή περιοδεία, με επόμενους αντιπάλους τη Γαλλία στις 18 Νοεμβρίου, την Ιταλία στις 25 του μήνα και την Ουαλία στις 2 Δεκεμβρίου.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.