Τον Δεκέμβριο η αναμέτρηση του DeGale με τον Truax

James+Degale+Badou+Jack+v+James+DeGale+WT46hJgq3dZx

Ο Αμερικανός Caleb Truax επιβεβαιώθηκε ως ο αντίπαλος του James DeGale στην τέταρτη υπεράσπιση του τίτλου στα σούπερ-μεσαία βάρη της IBF στο Copper Box Arena του Λονδίνου στις 9 Δεκεμβρίου

Ο Lee Selby θα υπερασπιστεί επίσης τον τίτλο του στην κατηγορία φτερού της IBF την ίδια βραδιά με αντίπαλο τον Μεξικανό Eduardo Ramirez. Η αναμέτρηση του επόμενου μήνα θα είναι η πρώτη για τον 31χρονο DeGale στη Μεγάλη Βρετανία εδώ και τρία χρόνια και θα είναι επίσης η πρώτη του μετά την ισοπαλία του Ιανουαρίου με τον Badou Jack, καθώς στην συνέχεια υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξιό του ώμο.

Ο 34χρονος Truax διεκδίκησε τον τίτλο στα μεσαία βάρη της WBA το 2015 όταν έχασε από τον Daniel Jacobs στη δεύτερη από τις τρεις ήττες καριέρας. Πέρσι έχασε επίσης από τον Anthony Dirrell, του οποίου ο αδερφός, ο Andre, νικήθηκε από τον DeGale τη βραδιά που κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο 30χρονος Ουαλός, ο Selby, έχει ήδη προγραμματιστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον υποχρεωτικό διεκδικητή, τον Josh Warrington, τον επόμενο μήνα στο Elland Road.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.