Παραμένουν στην αποστολή Daly και May

Jonny+May+Leicester+Tigers+Media+Session+K-6iGblhpLkx

Οι Άγγλοι winger Elliot Daly και Jonny May παραμένουν στην ομάδα παρά τις αμφιβολίες για την κατάστασή τους ενόψει του σαββατιάτικου ματς με την Αργεντινή με τη λίστα να μειώνεται στους 26 παίκτες

Η παρουσία του διδύμου σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέση για τον winger της Sale, Denny Solomona, ο οποίος ήταν μεταξύ των επτά παικτών που επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Ο May, ο οποίος διανύει εξαιρετική περίοδο με το νέο του σύλλογο, τη Leicester, με 10 tries σε εννέα ματς, ήταν αμφίβολος για το πρώτο ματς λόγω μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στο camp προετοιμασίας στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα.

Ο Daly μπήκε στην αποστολή αυτή την εβδομάδα καθώς ξεπέρασε ταχύτερα από το αναμενόμενο το πρόβλημα στο γόνατο. Ο 25χρονος έχασε την προετοιμασία στην Πορτογαλία καθώς χτύπησε στη νίκη των Wasps στο Champions Cup επί των Harlequins τον περασμένο μήνα.

Η επιστροφή του Solomona στην Αγγλία ήταν βραχύβια. Ο ίδιος επέστρεψε στην ομάδα για το camp στην Πορτογαλία παίρνοντας μία δεύτερη ευκαιρία από τον Jones. Ο Solomona, μαζί με τον centre Manu Tuilagi, απομακρύνθηκαν από το προπονητικό camp του Αυγούστου για πειθαρχικό παράπτωμα με τα media να αναφέρουν ότι γύρισαν μεθυσμένοι μία βραδιά. Μετά το παιχνίδι με την Αργεντινή, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία και την Σαμόα τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.