Πέρασε το cut, 27 επεμβάσεις μετά…

Marc+Cayeux+BMW+South+African+Open+Championship+7Jd3fetjqpFx

Ο γκόλφερ από τη Ζιμπάμπουε, Marc Cayeux, πέρασε το cut σε επαγγελματικό τουρνουά για πρώτη φορά εδώ και επτά χρόνια έχοντας υποβληθεί στο μεταξύ σε 27 χειρουργικές επεμβάσεις λόγω του τροχαίου που είχε το 2010

Το δεξί πόδι του Cayeux υπέστη συντριπτικά κατάγματα και παραλίγο να ακρωτηριαστεί το αριστερό του μετά την σύγκρουση με φορτηγό της αστυνομίας στη νότια Ζιμπάμπουε. Τα τραύματά του και οι επεμβάσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα το ένα πόδι να κοντύνει, απείλησαν να βάλουν τέλος σε μία υποσχόμενη καριέρα, ωστόσο η επιστροφή του αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα στο Sunshine Tour της Νότιας Αφρικής.

Έχοντας χάσει το cut στα πρώτα πέντε τουρνουά από την επιστροφή του στη δράση φέτος μετά από μακρά απουσία, είχε επίδοση 1-under-par 71, μετά τα 66 χτυπήματα της πρώτης ημέρας, με αποτέλεσμα να περάσει στον τελευταίο γύρο του Origins of Golf Final.

Πριν από το ατύχημα ο 39χρονος, γεννημένος στην Αγγλία Cayeux, είχε κερδίσει εννέα τίτλους στο Sunshine Tour και είχε προκριθεί στο European Tour. Μετά το ατύχημα ωστόσο χρειάστηκε ατελείωτες φυσιοθεραπείες απλά για να είναι ικανός να περπατήσει ξανά.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.