Το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται στη Λιόν

Christian+Ahlmann+Equestrian+Olympics+Day+WmScEzFMOQ9x

Με 54 ιππείς και 135 άλογα από 18 χώρες και όλοι με τον ίδιο στόχο, τη νίκη ή την υψηλότερη δυνατή θέση στο CSI 5*

Ο τέταρτος σταθμός του Western European, μετά το Όσλο, το Ελσίνκι και τη Βερόνα, διεξάγεται στη γαλλική πόλη Λιόν, την τρίτη μεγαλύτερη αστική περιοχή της χώρας μετά το Παρίσι και τη Μασσαλία. Η πόλη που βρίσκεται στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Σαόν, δεν είναι μόνο γνωστή για τη γαστρονομία της και την ιστορική αρχιτκτονική, αλλά φιλοξενεί και το αρχηγείο της Interpol ενώ θεωρείται και γενέτειρα του κινηματογράφου λόγω των αδερφών Lumière.

Στο φετινό Equita Lyon Horse Show, τα φώτα θα είναι στραμμένα στους κορυφαίους συνδυασμούς. Η γαλλική συμμετοχή θα είναι μεγάλη ενώ ξεχωρίζουν ο νούμερο τρία του κόσμου Kevin Staut και οι Pénélope Leprevost, Roger Yves Bost και Simon Delestre.

Ο Ιταλός Alberto Zorzi, πρωτοπόρος στη βαθμολογία μετά από τρεις αγώνες, θα είναι παρών όπως και ο Ολλανδός Maikel van der Vleuten, οι Γερμανοί Christian Ahlmann και Marcus Ehning, ο Ελβετός Steve Guerdat, ο Σουηδός Peder Fredricson και η Αμερικανίδα Lauren Hough. Μπορεί ο Βρετανός Robert Whitaker να είναι έκτος στην κατάταξη, ωστόσο ο συγγενής του, Michael, θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στη Γαλλία με τα Calisto Blue και Con Man JX.

Η Ιρλανδία αντίθετα θα έχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση με επτά συνδυασμούς με κορυφαία αυτή από τον Bertram Allen. Στο Λιόν διεξάγεται αγώνας και για την ιππική δεξιοτεχνία παρουσία της Γερμανίδας Isabell Werth.

 

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.