Συνωστισμός στην κορυφή

Kim+Kaufman+CME+Group+Tour+Championship+Final+9g3d9gsWJadx

Η Kim Kaufman είχε επίδοση 8-under 64 στον τρίτο γύρο και έπιασε τις Michelle Wie, Ariya Jutanugarn και Suzann Pettersen στην κορυφή του CME Group Tour Championship στη Φλόριντα με το οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν του LPGA Tour

Η Wie είχε 66 χτυπήματα, η Ariya 67 και η Νορβηγίδα Pettersen 69 με τις τέσσερις παίκτριες να φτάνουν συνολικά στα 10-under 206 πριν τον τελευταίο γύρο στο Tiburon Golf Club στη Naples. Ένα γκρουπ επτά παικτριών, περιλαμβανομένης της χθεσινής πρωτοπόρου Park Sunghyun (75) βρίσκονται ένα χτύπημα πίσω.

Η 26χρονη Kaufman, η οποία αναζητά τον πρώτο της τίτλο, είχε οκτώ birdies. Η εμφάνισή της στη Φλόριντα προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη καθώς πρόσφατα δεν είχε την ευκαιρία να προπονηθεί συστηματικά. Η ίδια βρέθηκε δύο εβδομάδες στο σπίτι της λόγω μονοπυρήνωσις και ο ψυχρός καιρός στη νότια Ντακότα έκανε την εξάσκηση δυσκολότερη.

 Η Wie, η οποία αναζητά την πρώτη της νίκη από το 2014, δεν είχε την ευκολότερη εβδομάδα. Μετά από έξι εβδομάδες απραξίας λόγω σκωληκοειδεκτομής πήρε μέρος σε πέντε διαδοχικά τουρνουά στην Ασία, κάτι που μείωσε τα αποθέματα ενέργειάς της.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.