Ασταμάτητη η Σκωτία

Eve+Muirhead+Winter+Olympics+Curling+4d9XKYLbcFFx

Η Eve Muirhead και οι συμπαίκτριές της έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ξεκινώντας με ήττα 5-2 από την Σουηδία, η Σκωτία αντιμετώπισε τη Ρωσία το πρωί στο St Gallen. Όλα κρίθηκαν στο τέλος με τη Ρωσία να παίρνει έναν πόντο στο δέκατο end και να στέλνει το ματς στο επιπλέον end. Η αρχηγός της Ρωσίας Anna Sidorova αστόχησε στην προσπάθεια να μετακινήσει την σημαντική πέτρα της Σκωτίας που ήταν ήδη στο house, με την Σκωτία να επικρατεί με 8-7.

Μετά από δύο σκέλη στα ματς των ομίλων η οικοδέσποινα Ελβετία και η κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου το 2016, η Σουηδία, είναι εκείνες που μοιράζονται την κορυφή, μαζί με την Ουγγαρία και την Ιταλία, με τις τέσσερις ομάδες να διατηρούν το αήττητο. Η Ελβετία θριάμβευσε απέναντι στη Γερμανία με 8-5 ενώ η Σουηδία χρειάστηκε μόλις έξι ends για να πάρει τη νίκη επί της Δανίας με 8-1.

Η Ουγγαρία είχε πολύ πιο δύσκολη αποστολή να κρατήσει το αήττητο φτάνοντας στη νίκη με 8-7 επί της Τσεχίας αλλά μόνο μετά τον έναν πόντο που κέρδισε στο έντονο δέκατο end. Μαχητικότητα έδειξε και η Ιταλία, παίρνοντας πόντους στο έβδομο, το όγδοο και το ένατο end προτού η Τουρκία μείνει από πέτρες στο δέκατο με το σκορ να μένει στο 9-6.

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.