Ανεβάζει ρυθμούς η Σκωτία

Eve+Muirhead+Curling+Winter+Olympics+Day+12+j7dIRdL9757x

H ομάδα της Eve Muirhead πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς ωστόσο Ιταλία, Ελβετία και Σουηδία είναι εκείνες που συνεχίζουν να προηγούνται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Έχοντας χάσει το πρώτο ματς στο τουρνουά από την Σουηδία το Σάββατο, η Σκωτία αντεπιτέθηκε το πρωί της Κυριακής με τη νίκη επί της Ρωσίας προτού επιστρέψει στον πάγο για να αντιμετωπίσει τη Δανία. Μπορεί να χρειάστηκε το επιπλέον end για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίας αλλά το δεύτερο ματς της ημέρας ήταν πολύ πιο εύκολο με την αποστολή να ολοκληρώνεται σε μόλις οκτώ ends. Η Σκωτία άνοιξε το σκορ με δύο πόντους στο πρώτο και εξασφάλισε τη νίκη με ένα πόντο στο έβδομο και το όγδοο και τελικό σκορ 6-1. Με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στην πέμπτη θέση ωστόσο παραμένει πίσω από την αήττητη τριάδα.

Η Ιταλία πιέστηκε μέχρι τέλους από τη Ρωσία στο απογευματινό σκέλος με την αρχηγό Diana Gaspari να φέρνει την πέτρα στο house και να δίνει τρεις βαθμούς στο τελευταίο end και τη νίκη με 9-8. Η Σουηδία συνέτριψε την Τουρκία με 7-1 παραμένοντας αήττητη ενώ η Ελβετία επιβλήθηκε της Ουγγαρίας με 8-6 με την τελευταία να γνωρίζει την πρώτη της ήττα. Στο τελευταίο ματς η Τσεχία πήρε την πρώτη της νίκη με 9-5 επί της Γερμανίας που μετράει μόνο ήττες.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.