Χάνει την ευρωπαϊκή περιοδεία ο Whiteley

Warren+Whiteley+Italy+v+South+Africa+International+VHTEjO8HKQzx

Ο αρχηγός της Νότιας Αφρικής Warren Whiteley δεν θα δώσει το παρών στην ευρωπαϊκή περιοδεία καθώς οι γιατροί είπαν ότι θα χρειαστεί ακόμη δύο μήνες να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό στο χέρι του

Ο Eben Etzebeth θα ηγηθεί των Springboks στια ματς με Ιρλανδία, Γαλλία, Ιταλία και Ουαλία το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Ο Whiteley τραυματίστηκε στην προετοιμασία για το ματς με τη Γαλλία τον Ιούνιο με αποτέλεσμα να χάσει όλο το Rugby Championship.

Ο ίδιος αναμενόταν να επιστρέψει για τα τελευταία ματς της διοργάνωσης αλλά τώρα όπως όλα δείχνουν παλεύει να είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν στο Super Rugby το Φεβρουάριο. Η Νότια Αφρική θα πρέπει να αγωνιστεί και χωρίς τον loose forward Duane Vermeulen, ο οποίος συνεχίζει να αναρρώνει από επέμβαση αλλά και το δίδυμο των Lions, τον flanker Jaco Kriel και τον winger Ruan Combrinck, οι οποίοι έκαναν επέμβαση στον ώμο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο prop των Stormers, Frans Malherbe, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα στον αυχένα, είναι επίσης εκτός αποστολής. Ο prop Coenie Oosthuizen, ο οποίος έσπασε το χέρι του απέναντι στην Αυστραλία στο Περθ στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι διαθέσιμος, όπως και ο Uzair Cassiem, ο οποίος είχε χτυπήσει στα πλευρά απέναντι στους Wallabies πριν δύο εβδομάδες στο Bloemfontein.

Η αποστολή των Springboks θα ανακοινωθεί στις 29 Οκτωβρίου, την ημέρα που ο τελικός του Currie Cup θα ρίξει την αυλαία στη σεζόν της χώρας. Η Νότια Αφρική θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στις 11 Νοεμβρίου, τη Γαλλία στο Παρίσι μία εβδομάδα μετά, την Ιταλία στη Πάντοβα στις 25 Νοεμβρίου και την Ουαλία στο Κάρντιφ στις 2 Δεκεμβρίου.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.