Νικητής ο Van der Vleuten στη Βερόνα

Maikel+Van+Der+Vleuten+Gucci+Paris+Masters+ftembgV3--hx

Μετά το Όσλο και το Ελσίνκι το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων κατευθύνθηκε νότια στη Βερόνα της Ιταλίας με τον Ολλανδό Maikel van der Vleuten (VDL Groep Verdi) πήρε τη νίκη απέναντι στον Ιταλό Alberto Zorzi και τον Βέλγο Pieter Devos

Οι κορυφαίοι συνδυασμοί πήρα μέρος στον προκριματικό της Western European league με στόχο την πρόκριση για τον τελικό που θα διεξαχθεί στα μέσα Απριλίου στο Παρίσι. Μετά τους δύο πρώτους σταθμούς στην Σκανδιναβία και τον τρίτο στην Ιταλία, η σειρά συνεχίζεται στο Λιόν της Γαλλίας το επόμενο διήμερο, ενώ θα ακολουθήσουν οι εμφανίσεις σε Στουτγκάρδη, Μαδρίτη, Κορούνια, Λονδίνο, Μέχελεν, Λειψία, Ζυρίχη, Μπορντό και Γκέτεμποργκ.

Στη Βερόνα ο 29χρονος Van der Vleuten με το VDL Groep Verdi ήταν εκείνος που αναδείχθηκε νικητής στη διαδρομή που σχεδίασε ο Ιταλός Uliano Vezzani με τα εμπόδια από ύψος 1,40 μέχρι 1,60 μέτρων, κερδίζοντας 45.000 ευρώ. Συνολικά 11 συνδυασμοί πέρασαν στο jump-off μετά την άπταιστη διαδρομή στον πρώτο γύρο και οι πέντε επανέλαβαν το επίτευγμα στον τελικό. Η νίκη κρίθηκε στους ταχύτερους χρόνους με το νικητή να ολοκληρώνει σε 35,91 δευτερόλεπτα.

Μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Alberto Zorzi (Fair Light van T Heike) είχε επίδοση 36,17 και ο Pieter Devos (Apart) σταμάτησε το χρονόμετρο στα 37,03 δευτερόλεπτα με τον δεύτερο και τον τρίτο να κερδίζουν από 36.000 και 27.000 ευρώ αντίστοιχα. Στη γενική βαθμολογία ο Zorzi με τη δεύτερη θέση στη Βερόνα βρίσκεται στην κορυφή ενώ ακολουθούν ο Γάλλος Kevin Staut και ο Van der Vleuten.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.