Για το τρίτο US Open o ElShorbagy

Mohamed+El+Shorbagy+PSA+Dubai+World+Series+MUciWD60p_Bx

Ο Αιγύπτιος Mohamed ElShorbagy επιστρέφει στο φετινό US Open την επόμενη εβδομάδα προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Drexel University της Philadelphia

Ο 26χρονος Αιγύπτιος νίκησε τον Άγγλο, νούμερο τέσσερα στον κόσμο, Nick Matthew, στο περσινό τουρνουά και ανυπομονεί να παίξει για μία ακόμη φορά φέτος στο World Series. Στο νούμερο δύο του ταμπλό μετά την αποχώρηση του νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, του Gregory Gaultier, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το Oracle NetSuite Open παίρνοντας τον πρώτο του τίτλο στην σεζόν, θα αντιμετωπίσει τον νούμερο 17 του κόσμου, τον Αυστραλό Cameron Pilley στον πρώτο γύρο.

Ο ElShorbagy κέρδισε το US Open δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, το 2014 απέναντι στον συμπατριώτη του, Amr Shabana, με τη νίκη εκείνη να τον οδηγεί στην πρώτη θέση του κόσμου, εκεί που θέλει να επιστρέψει.

Το US Open περιλαμβάνει και γυναικείο ταμπλό και αποτελεί την πρώτη ευκαιρία για τις παίκτριες να κερδίσουν βαθμούς για το World Series προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο PSA World Series Finals, εκεί που δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι και οι πρώτες οκτώ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 7-14 Οκτωβρίου στο Daskalakis Athletic Center του Drexel University.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.