Tour of Hainan (S4): Τρίτη διαδοχική νίκη για Mareczko

136715682_15093734132981n

Ο ποδηλάτης της Wilier Triestina αποδεικνύεται πολύ ανώτερος του ανταγωνισμού επικρατώντας εύκολα των αντιπάλων του στον τερματισμού της ημέρας στο Danzhou της Κίνας… Στην 20η θέση τερμάτισε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (RTS Racing) και είναι 24ος γενικής

Μετά τα δύο ξεκολλήματα που εύκολα εξουδετέρωσε το πελοτόν, ο 23χρονος Ιταλός, γεννημένος στην Πολωνία, πέρασε πρώτος τη γραμμή για τρίτο σερί ετάπ χάρη στη βοήθεια του Eugert Zhupa που τον έφερε στην ιδανική θέση 200 μέτρα πριν τον τερματισμό. Με την τρίτη διαδοχική του νίκη ο κάτοχος του τίτλου στο Tour of Taihu Lake είναι πλέον δύο νίκες μακριά από το να ισοφαρίσει την επίδοση του Max Walscheid (Team Sunweb), ο οποίος κέρδισε πέντε ετάπ πέρσι.

Ο Mareczko, που είναι και ο πρωτοπόρος στην κατάταξη των πόντων, έχει διαφορά 20 δευτερολέπτων από τον Εσθονό Martin Laas (Delko-Marseille Provence KTM), ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και 21 δευτερολέπτων από το νικητής της πρώτης μέρας, τον Ισπανό Jon Aberasturi (Team UKYO). Ακολουθεί το βασιλικό ετάπ των 167,5 χλμ. που και πάλι ευνοεί τους σπρίντερ με τρία ενδιάμεσα σπριντ και μία ανηφόρα τέταρτης κατηγορίας.

Αποτελέσματα ημέρας (S4)

1. Jakub Mareczko (Ιταλία) Willier Triestina – Selle Italia 4:24.23
2. Martin Laas (Εσθονία) Delko Marseille Provence KTM
3. Anthony Giacoppo (Αυστραλία) IsoWhey Sports
4. Paolo Simion (Ιταλία) Bardiani CSF
5. Emils Liepins (Λετονία) Delko Marseille Provence KTM

Γενική κατάταξη

1. Jakub Mareczko (Ιταλία) Willier Triestina – Selle Italia 10:46.48
2. Martin Laas (Εσθονία) Delko Marseille Provence KTM + 20’’
3. Jon Aberasturi (Ισπανία) Team UKYO + 21’’
4. Anthony Giacoppo (Αυστραλία) IsoWhey Sports + 29’’
5. Dylan Page (Ελβετία) Switzerland + 31’’

NHL Ο νόμος του… Κάλγκαρι

NHL

Οι Flames σημείωσαν την τέταρτη νίκη σε πέντε ματς μέσα στο Scotiabank Saddledome επικρατώντας των Blues με 7-4 παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα πριν 20 ημέρες στο Σεντ Λούις

Copyright © 2017 Other Sports News. All rights Reserved.