Στο τρίαθλο ο Talansky

DLYw4sxVYAAkAHz

O Αμερικανός ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι αλλάζει σελίδα στην καριέρα του ακολουθώντας το συναρπαστικό άθλημα του τριάθλου

Πάντα δυνατός στο χρονόμετρο κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην ποδηλασία δρόμου ο Andrew Talanasky φαίνεται έτοιμος να διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα στην σέλα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το επαγγελματικό επίπεδο τον περασμένο μήνα.

Ο Αμερικανός επέλεξε το Instagram για να ανακοινώσει ότι επιστρέφει στη δράση αλλά για το τρίαθλο. “Μετά από μία σύντομη και ωφέλιμη ξεκούραση επιστρέφω επίσημα στη δράση και είμαι έτοιμος να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιό μου. Μεγαλώνοντας στη Florida κολυμπούσα και έτρεχα προτού ασχοληθώ με την ποδηλασία. Βλέπετε τι εννοώ; Τρίαθλο, συχνά θεωρείται η απόλυτη δοκμασία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος: Ironman, έγραψε στην πλατφόρμα των social media.

Ο 28χρονος Talansky βρέθηκε στη Garmin το 2010 και πέρασε όλη του την επαγγελματική καριέρα ως μέλος πολλών εμφανίσεων της Slipstream. Μετά από μία σύντομη αποχή νωρίτερα αυτή την σεζόν για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, κέρδισε ένα ετάπ και κατετάγη τρίτος στη γενική του Amgen Tour of California το Μάιο ενώ στην συνέχεια ολοκλήρωσε το Tour de France όπου ο συναθλητής του στην Cannondale-Drapac, ο Rigoberto Uran, κατέλαβε τη δεύτερη θέση γενικής.

Ο Talansky ανακοίνωσε την αποχώρησή του στις 5 Σεπτεμβρίου αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει μία νέα αρχή για να ακολουθήσει το πάθος του, που θα περιλαμβάνει το κολύμπι, το τρέξιμο όπως και την ποδηλασία.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.