Κινδυνεύει με αποβολή ο Ο’Sullivan

nintchdbpict000360891737-e1508359933527

O Rocket είχε παρόμοια προβλήματα με αυτά στο English Open την περασμένη εβδομάδα, όταν η απόφασή του να φορέσει μπλε αθλητικά παπούτσια για ιατρικούς λόγους προκάλεσε τη διαμάχη με τους διοργανωτές

Είναι πιθανό ούτε τα μαύρα αθλητικά να σώσουν τον O’Sullivan σε αυτή την περίπτωση με τους διοργανωτές να φέρονται ότι ζήτησαν να δείξει ότι ιατρικά δεν είναι ικανός να περπατήσει με τα προβλεπόμενα παπούτσια.

“Μου είπαν ότι αν δεν καταφέρω να αποδείξω στο διευθυντή του τουρνουά ότι δεν μπορώ να περπατήσω με παπούτσι θα αποβληθώ από τον αγώνα στην Κίνα”, είπε ο O’Sullivan.

Γνωστός για τον εξωστρεφή του χαρακτήρα ο ίδιος απάντησε στις ανησυχίες των οπαδών του εξηγώντας ότι έχει ήδη κάνει το ταξίδι στην Κίνα προτού ενημερωθεί για τη στάση του διευθυντή του τουρνουά και δήλωσε επίσης ότι το πόδι του παραμένει πρησμένο και αδύναμο. Παραδέχθηκε πάντως ότι θα έπρεπε να το ελέγξει προτού ταξιδέψει, λέγοντας ότι «οι κανόνες είναι κανόνες».

Μεσογειακοί Αγώνες Βόλεϊ: Πρεμιέρα με νίκη για Τυνησία

Μεσογειακοί Αγώνες

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους παίκτες της Τυνησίας, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Αλβανίας την πρώτη ημέρα των Αγώνων…Έχασαν σετ οι γυναίκες της Τουρκίας, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στη Βοσνία

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.