Σοβαρός τραυματισμός για την Stuhec

Ilka+Stuhec+2017+Audi+FIS+Ski+World+Cup+Finals+Rdb6_Wc1Mczx

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ελεύθερη κατάβαση, Ilka Stuhec, μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν καθώς χτύπησε το γόνατό της κατά τη διάρκεια προπόνησης

“Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στο Pitztal της Αυστρίας η Ilka Stuhec έπεσε και χτύπησε το αριστερό της γόνατο… Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι η Σλοβένα πρωταθλήτρια του σκι υπέστη ρήξη χιαστών”, είπε ο εκπρόσωπό της, Tilen Lamut.

“Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η Ilka Stuhec θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι, ίσως και όλη την σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, περιλαμβανομένων των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα”, πρόσθεσε.

Η 26χρονη Stuhec αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ελεύθερη κατάβαση το Φεβρουάριο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, πίσω από την Αμερικανίδα Mikaela Shiffrin. “Θλιμένη και θυμωμένη αυτή τη στιγμή αλλά με κίνητρο να επιστρέψω”, έγραψε η Stuhec στο Twitter.

Το παγκόσμιο κύπελλο αρχίζει στο Soelden της Αυστρίας το επόμενο διήμερο ενώ οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται από τις 9 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου στην Pyeongchang.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.