Αισιόδοξη μετά την προπόνηση στο Solden η Vonn

Lindsey+Vonn+Audi+FIS+Alpine+Ski+World+Cup+tR53VBH00Bzx

Μιλώντας αποκλειστικά στο Eurosport, η Vonn είπε: \"Είδα ότι πολλές αθλήτριες ήταν τραυματισμένες οπότε υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία να αρχίσω δυνατά την σεζόν που οδηγεί στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και εκεί είναι στραμμένη φέτος η προσοχή μου”

Η ίδια πρόσθεσε: “Αισθάνομαι καλά που προπονούμαι με όλες και επιστρέφω στο παγκόσμιο κύπελλο και ειδικά στο Solden όπου έχω να βρεθώ καιρό. Προσπαθώ να αποκτήσω την αίσθηση και το timing στην πλαγιά και να μην πιέσω πολύ ώστε να έχω δυνάμεις για αύριο. Η πρόκληση είναι να διατηρείς την ταχύτητά σου και να επιταχύνεις στα επίπεδα κομμάτια. Έχω αρκετά καλή επιτάχυνση και θα πρέπει να είμαι σταθερή και πάνω σε αυτό δουλεύω”.

Μετά τη δοκιμαστική διαδρομή η Αμερικανίδα δήλωσε αισιόδοξη για τις προοπτικές της στον αγώνα. “Θεωρώ ότι είμαι σταθερή στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. Δεν ξέρω αν είμαι πολύ γρήγορη αλλά είμαι σταθερή και τώρα αυτό είναι που πρέπει να κάνω. Θα έχω πολλές προπονήσεις το Νοέμβριο, προτού φτάσουμε στο Lake Louise και την υπόλοιπη σεζόν με τελικό στόχο τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αυτή την στιγμή είμαι χαρούμενη με την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Για την ακρίβεια είμαι αρκετά αισιόδοξη. Αγωνίστηκα καλά σήμερα και είμαι χαρούμενη για την κατάστασή μου μετά από λίγες ημέρες προπόνησης τις τελευταίες εβδομάδες οπότε δεν είναι και τόσο άσχημα”.

Copyright © 2018 Other Sports News. All rights Reserved.